Dit zeggen klanten over Erna

 

Mooi om te zien hoe verantwoordelijk je je voelt voor de ontwikkeling van ons team. Je hebt hier echt een mooie beweging in gekregen.

Een teamleider

Bedankt voor je prettige en ongedwongen samenwerking. Het team heeft een mooie stap gemaakt en ikzelf ook dankzij jou.

Een leidinggevende

Bedankt voor je inzet voor ons team. Je hebt je rol gedreven, positief, gestructureerd en in goede afstemming ingevuld. Ondanks de corona omstandigheden zijn we als team stapsgewijs gegroeid. Ikzelf heb het sparren als waardevol ervaren, en ben mede daardoor gegroeid in mijn eigen rol.

Een directielid

Als jonge medewerker van een middelgrote organisatie in het oosten van het land was het soms wat zoeken hoe invloed uit te oefenen en projecten en processen effectief en efficiënt te laten verlopen. Je hebt mij hierbij uitstekend gecoacht. We konden fijn klankborden, je hebt mij goed geholpen door mee te denken in de advisering van diverse collega’s. Ook op het gebied van opdrachtgever- en opdrachtnemerschap, rolduidelijkheid en een duidelijke planning naar projectgroepen heb je me goede tips gegeven en handvatten geboden. Kortom, een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.

Een medewerker